fotos telefoon marco 2015 6214

Verkeersregelaars Noord Holland

Iedereen die regelmatig deel neemt aan het verkeer, krijgt weleens te maken met verkeersregelaars. Helaas hebben de meeste mensen nog steeds een verkeerd beeld van wat de verkeersregelaar nu precies doet.

Een veel gehoorde reactie is “ik reed vanochtend naar mijn werk langs een verkeersregelaar die bij een hek stond en toen ik na mijn werk naar huis reed stond hij er nog”. Ik moet er niet aandenken om dat de hele dag te doen. Wat een saaie baan.

 

Ze zien maar een heel erg kort moment de Verkeersregelaar staan en trekken meteen de conclusie dat het saai en geen spannend werk is.

Ze weten niet wat hij in de tussen tijd allemaal heeft gedaan en meegemaakt.

 

Als je dan uitlegt dat de Verkeersregelaar veel meer afwisseling heeft dan de meeste mensen met hun werk hebben, zijn ze heel verbaast.

 

Wat ze niet weten is dat de verkeersregelaar continu met wisselende situaties te maken krijgt. Vandaag sta je op een kruispunt het verkeer te regelen, morgen sta je fietsers en voetgangers te begeleiden. De dag erna sta je een grote bouwkraan te begeleiden midden in een stad of regel je het verkeer tijdens een grote calamiteit zoals een verkeersongeluk of een grote brand bij een woning of bedrijfspand. De dag daarna sta je tussen de vliegtuigen bij Schiphol om daar het verkeer te begeleiden bij wegwerkzaamheden of je staat bij een heel groot bouwproject waar je beschikt over een eigen porto cabin en je al het verkeer bij de in en uitgangen controleert op de juiste pasjes, vergunningen etc.

 

Geen 1 dag in het zelfde. Zo denk je op een rustig punt het verkeer te regelen en ineens hoor je sirenes en zie je blauwe zwaailichten aan komen rijden. De verkeersregelaar moet in elke situatie zijn hoofd cool houden en direct de juiste beslissing kunnen nemen.

 

Het vak van Verkeersregelaar is voor actieve mensen die van de buitenlucht houden en van afwisseling en uitdagingen houden.

Je moet zowel een teamplayer zijn maar moet ook zelfstandig kunnen optreden!

Vraag nu uw offerte aan

Contactinformatie

Galvanistraat 7

1704 ST Heerhugowaard

Tel: 0226 – 45 38 88
E: info@nhbs.nl

KvK: 54192889